Agenda

Mandala
Mandala Creativiteit

Afgelopen jaar is onze groep gegroeid en hebben we elkaar leren kennen in onze bewegingen, ontmoetingen, uitdagingen. Er is zeker ruimte voor meer dansers. Jullie zijn van harte welkom. Wekelijks dansen geeft bij de meeste deelnemers een gevoel van in het nu zijn, alles even loslaten en weer in balans komen. De muziek roept beweging op en ons lichaam gaat als vanzelf mee. Jouw eigen dans. Er valt zoveel te beleven in de dans. Dit alles werkt door in het dagelijks leven.

 

 

Dit jaar dansen we verder met de 5 levensgebieden die Rolando Toro, de grondlegger, ons aanreikt nl. Vitaliteit, Seksualiteit, Creativiteit, Affectiviteit en Transcendentie. Kernwoorden zijn resp. levenslust, genieten, vernieuwing, vriendschap, Eenheid. Mooie thema’s die we samen gaan verkennen via de dans. 


Voel je ook het verlangen om je lijf in beweging te brengen en het leven te vieren in al zijn facetten? We hebben een doorlopende groep waar je nog steeds in kunt stromen.

 

Start: maandag 11 september 2023, wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties.

Tijd: van 10.30-12.00 uur in centrum de Oever in Oudorp, Amstelstraat 1. https://de-oever.nl/ Je bent welkom vanaf 10.15. Na afloop is er gelegenheid om thee te drinken.

Prijs: Introductiekaart van 3 lessen voor 27,-
Daarna 10 lessen voor 120,- te gebruiken in 12 lessen, losse les 14,-

Heb je een minimum inkomen dan betaal je 8,50 per les.

Opgave en/of vragen:
Meld je aan bij Marga, 06 5081 1562, danswiejebent@gmail.com of gebruik het contactformulier.

Suggesties:

  • Breng een flesje water mee om af en toe tussendoor te kunnen drinken
  • Draag voor jou makkelijk zittende kleding. Het is prettig om kleding in laagjes te dragen zodat je iets uit kan trekken als je het warm hebt
  • Neem een kleedje mee om op te zitten
  • We dansen veelal op blote voeten, antislip-sokken of balletschoenen.

 
Naast de wekelijkse biodanza lessen geef ik zaterdag 2 maart 2024 ook een dansdag in samenwerking met Anneke de Does, www.inbewegingnaarvrijheid.nl
De titel van deze dag is Van angst naar vertrouwen, helen van het Innerlijk kind. zie de flyer hieronder voor alle info.