Agenda

Mandala
           Mandala Creativiteit

Het seizoen 2023-2024 is bijna ten einde. Heel fijn dat de groep de laatste tijd flink groeit. Er is zeker ruimte voor meer dansers. Jullie zijn van harte welkom. Wekelijks dansen geeft bij de meeste deelnemers een gevoel van in het nu zijn, alles even loslaten en weer in balans komen. De muziek roept beweging op en ons lichaam gaat als vanzelf mee. Jouw eigen dans. Er is geen goed of fout. Ook de verbinding met elkaar als groep wordt steeds vertrouwder. Er is veiligheid om ons affectief naar elkaar te openen en nieuwe ervaring op te doen. Dit alles werkt door in het dagelijks leven.

 

Dit seizoen dansen we verder met de 5 levensgebieden die Rolando Toro, de grondlegger, ons aanreikt nl. Vitaliteit, Seksualiteit, Creativiteit, Affectiviteit en Transcendentie. Kernwoorden zijn resp. levenslust, genieten, vernieuwing, vriendschap, Eenheid.

Ook de 4 natuur elementen met hun kwailtiteiten en de bijbehorende dieren nemen we mee. Aarde en de slang. Water en het Nijlpaard. Lucht met de reiger en Vuur met de tijger.  Mooie thema’s die we samen gaan verkennen via de dans. 

Voel je ook het verlangen om je lijf in beweging te brengen en het leven te vieren in al zijn facetten? We hebben een doorlopende groep waar je nog steeds in kunt stromen.

We dansen dit seizoen nog op 24 juni, 1, 8 en 15 juli. Dan strart de zomervakantie

Start seizoen 2024-2025: maandag 9 september 2024, wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties.

Tijd: van 10.30-12.00 uur in centrum de Oever in Oudorp, Amstelstraat 1. https://de-oever.nl/ Je bent welkom vanaf 10.15. Na afloop is er gelegenheid om thee te drinken.

Prijs: Introductiekaart van 3 lessen voor 27,-
Daarna 10 lessen voor 120,- te gebruiken in 12 lessen, losse les 14,-

Heb je een minimum inkomen dan betaal je 8,50 per les.

Opgave en/of vragen:
Meld je aan bij Marga, 06 5081 1562, danswiejebent@gmail.com of gebruik het contactformulier.

Suggesties:

  • Breng een flesje water mee om af en toe tussendoor te kunnen drinken
  • Draag voor jou makkelijk zittende kleding. Het is prettig om kleding in laagjes te dragen zodat je iets uit kan trekken als je het warm hebt
  • Neem een kleedje mee om op te zitten
  • We dansen veelal op blote voeten, antislip-sokken of balletschoenen.

 

Naast de wekelijkse biodanza lessen geef ik ook dansdagen in samenwerking met Anneke de Does, www.inbewegingnaarvrijheid.nl
 
Zaterdag 6 juli 2024 Van irritatie naar verbinding ❤  Open je voor de stroom van de liefde
Voor opgave of info mail naar danswiejebent@gmail.com
 
 
 
Zaterdag 2 maart 2024 Van angst naar vertrouwen, helen van het Innerlijk kind. zie de flyer hieronder voor alle info.