Dans wie je bent met Marga

Vanaf september 2021 geeft Marga biodanza in de Oever in Oudorp te Alkmaar. Ik doe dit samen met mijn collega Barbara. Wij zijn beiden afgestudeerd aan de school van Amsterdam in 2018 en geven vanaf 2015 les.

“Als kind vond ik het al heerlijk om te dansen en mijn eigen vrije bewegingen te maken”. Mijn naam is Marga Willemse en ik ben verbonden aan de biodanzaschool Amsterdam en Vereniging Biodanzadocenten Nederland.

In de Biodanza Opleiding wordt je biodanza-facilitator (docent) in een intens traject van drie jaar dans, ontwikkeling en studie, gevolgd door een jaar lesgeven onder supervisie en daarbij het schrijven en presenteren van een scriptie.

Voor mij is het van belang me te (ont)wikkelen in mijn leven. Dit heb ik o.a. gedaan via Bio-energetica, Biografie-gesprekken, familie-opstellingen, schildertherapie, EMDR, Creatief Jaar, dans-meditatie. Er kwam een moment in mijn leven dat ik wilde “ontmoeten”. Mezelf en de ander. Mijn broer wees mij op biodanza. Het gevoel van ruimte en vrijheid om te kunnen dansen wat in mij leeft, wat ik als kind had, kwam weer terug. Ik voelde dat ik mocht zijn zoals ik was. Thuiskomen in mijn eigen lijf. Genieten van de ontmoetingen met mezelf, de ander en de natuur, het grote geheel. Ik dans nu 14 jaar en geniet er steeds meer van.

Biodanza brengt mij in balans,  leert mij dicht bij mezelf te blijven, aanwezig te zijn, mijn hart te openen, vergroot mijn zelfvertrouwen, leert mij contact en verbinding aan te gaan.
Mijn enthousiasme en gevoel van Liefde, Vreugde, Creativiteit en Verbinding wil ik delen met mensen. Bij mij vind je een veilige plek waar mensen zich durven openen en kunnen genieten.

Voor praktische info, zie informatie.