Dans wie je bent met Marga en Petra!

Na een fijne samenwerking van Marga met Marianne van der Spek van september t/m december 2015  geven Petra en Marga vanaf januari 2016 samen les op de donderdagavond in Centrum Baai, Heerhugowaard.

In de Biodanza Opleiding wordt je biodanza-facilitator (docent) in een intens traject van drie jaar dans, ontwikkeling en studie, gevolgd door een jaar lesgeven onder supervisie en daarbij het schrijven en presenteren van een scriptie. Petra en Marga geven met veel plezier zelfstandig Biodanza-vivencia’s en ongeveer een keer per maand komt er een didactisch docent meekijken en dansen die hun de “finishing touch” leert.

Als Biodanzadocenten onder supervisie willen wij ons graag even voorstellen.

DSC_0914

Marga

“Als kind vond ik het al heerlijk om te dansen en mijn eigen vrije bewegingen te maken” . Mijn naam is Marga Willemse, ben verbonden aan de biodanzaschool Amsterdam en Vereniging Biodanzadocenten Nederland.

Voor mij is het van belang me te ontwikkelen in mijn leven. Dit heb ik o.a. gedaan via Bio-energetica, Biografie-gesprekken, familie-opstellingen, schildertherapie, EMDR, Creatief Jaar.Er kwam een moment in mijn leven dat ik wilde “ontmoeten”. Mezelf en de ander. Mijn broer wees mij op Biodanza. Het gevoel van ruimte en vrijheid om te kunnen dansen wat in mij leeft, wat ik als kind had, kwam weer terug. Ik voelde dat ik mocht zijn zoals ik was. Thuiskomen in mijn eigen lijf. Genieten van de ontmoetingen met mezelf, de ander en de natuur, het grote geheel. Ik dans nu 8 jaar en geniet er steeds meer van.

Biodanza brengt mij in balans,  leert mij dicht bij mezelf te blijven, aanwezig te zijn, mijn hart te openen, vergroot mijn zelfvertrouwen, leert mij contact en verbinding aan te gaan.
Mijn gevoel van Liefde, Vreugde, Creativiteit en Verbinding wil ik in de wereld zetten en delen met een heleboel mensen. Bij mij vind je een veilige plek waar mensen zich durven openen en kunnen genieten.

DSC_0058 (2)

Petra

‘Ik ben Petra Boverhoff, 51 jaar en volg zelf 8 jaar Biodanzalessen. Sinds 6 jaar volg ik de opleiding tot Biodanzadocent bij de Biodanzaschool Amsterdam. Biodanza brengt mij heel veel levensvreugde en maakt dat ik geniet van het leven! Ik vind het fijn om te dansen en te bewegen, daardoor voel ik mij gezonder en een ‘heler’ mens. Ik vind het belangrijk om dit te delen met anderen.’

De plek is Centrum Baai, een Centrum voor preventieve geneeskunde in Heerhugowaard waar Biodanza precies thuis hoort.

Voor praktische info, zie informatie.